ICC deel 1

Voor basisschoolleerkrachten

Uitgevoerd door: Rijnbrink
Datum: Nader te bepalen
Meer informatie: https://www.rijnbrink.nl/diensten/campus/icc-cursus-deel-1/ 


Wil je je ontwikkelen tot specialist cultuureducatie op jouw school? Meer leren over cultuureducatie en ervaringen delen met collega’s? Ontdekken hoe je een cultuureducatie beleidsplan schrijft? Volg dan de training tot Interne Cultuur Coördinator en ontvang het landelijk erkend ICC-certificaat.  


Soort training
In acht inspirerende bijeenkomsten kijk je naar de doelstellingen die jij wilt bereiken en ontwikkel je een eigen cultuureducatie beleidsplan voor jouw school. Je volgt de training samen met anderen en je kunt kan daardoor meteen ervaringen en gedachten uitwisselen en van elkaar leren.  

De training wordt verzorgd door een ervaren ICC-trainer en door gastdocenten. Je volgt de cursus met minimaal 7 andere deelnemers. De volgende onderdelen komen aan bod:  


Voor wie
Leerkrachten en directeuren in het primair onderwijs.

Resultaat

Na afloop van de training: 


Trainers
Je krijgt les van een ervaren ICC trainer en een aantal gastdocenten. Vanuit Rijnbrink kunnen wij een ICC trainer regelen, maar wanneer je zelf een gecertificeerde ICC- trainer kent, kan Rijnbrink met die trainer afspraken maken.

Benodigde tijd
Contacturen 25 uur en circa 40 uur zelfstudie

Investering
Er wordt geen eigen bijdrage gevraagd voor de ICC cursus. Dankzij een subsidie van de provincie en het FCP kunnen wij de cursus gratis aanbieden.

Waar en wanneer
De ICC cursus is waar mogelijk een incompany training. Mochten er deelnemers uit verschillende gemeenten meedoen, dan gaan we op zoek naar een locatie die voor iedereen zo goed mogelijk bereikbaar is.

Zodra we voldoende aanmeldingen hebben voor een training, bepalen we de data en de locatie.